Pagina sluiten
  Rita Lentz, Fenneke van der Elst & Renze Koenes (9-1 tm 12-2-2011)
 

uitnodiging

 
Rita Lenz | grafiek (houtsnede)
 
Howel Rita Lenz haar prenten laag over laag drukt, behouden zij een mooi open en transparant karakter. In haar houtsnedes verwerkt zij zowel abstracte als figuratieve factoren. Haar zoektocht teneinde harmonie in tegenstellingen te vinden drukt zij in optima forma uit. Een aanzienlijk deel haalt zij uit landschappen en uit haar directe omgeving, zo behoudt haar werk een in het oog lopend "eigen" temperament.
 
     ga naar de fotogalerij van Rita Lenz
 
Fenneke van der Elst | grafiek en schilderijen
 
Fenneke van der Elst vindt haar inspiratie voor litho's en schilderijen zowel dicht bij huis als tijdens haar reizen in landen rond de Middellandse zee. Vooral ItaliĆ« is voor haar een grote bron van inspiratie. In haar kleuren zien we de tinten van het zuiden terug: de diepblauwe en turkooise tinten van de zee, de kleuren van de huizen en patronen van mozaĆÆekvloeren.
 
     ga naar de fotogalerij van Fenneke van der Elst
 
Renze Koenes | grafiek & schilderijen
 
In 2003 is Renze Koenes begonnen aan een reeks stillevens. In deze schilderijen en grafische werken vertellen de objecten een verhaal. Hij schildert alledaagse onderwerpen die vanuit een ruimtelijke suggestie worden ondergeschikt gemaakt aan een onderzoek naar vorm, kleur, licht, donker en ritme.
 
 
 
     ga naar de fotogalerij van Renze Koenes
 

 
Expositie 47